Vi har mye å feire!

av des 18, 2020Nyheter

Staben i PitStop Norge jubler for året som er gått

 Vi har mye å feire fra året som har gått  

Et nytt begivenhetsrikt år er snart omme for oss i PitStop Norge. Mye har skjedd i 2020 som vi er utrolig stolte over. Her er noen av årets høydepunkter:  

  • Vi har dette året gått fra pilotering til skalering. Det gode arbeidet vi har drevet på Sotra i snart 5 år, er nå også etablert i Bergen i samarbeid med Frelsesarmeen.
  • Vi har økt bemanningen med 8 nye ansatte. 1 ny ansatt her i PitStop Norge i 100% stilling, 4 ansatte i Bergen og 3 nye ansatte på Sotra.
  • Vi har utvidet tjenestetilbudet vårt med en rekke nye tiltak. I fjor leverte vi 1 livsmestringsprogram. Nå tilbyr vi 7 ulike tiltak for unge i utenforskap
  • Vi har doblet kapasiteten vår slik at vi nå kan hjelpe 100 ungdommer i året på Sotra og 100 i Bergen.
  • Vi har utviklet nye nettsider som vi er veldig stolt av.
  • Vi har deltatt som foredragsholder på flere nasjonale konferanser om ungt utenforskap og ung velferd. Noe som har resultert i at vi nå har et titalls aktører fra hele landet på venteliste og som ønsker PitStop etablert i sin region.
  • Vi er langt på vei til å signere en samarbeidsavtale med Oslo kommune som blir neste kommune ut som får PitStop etablert i sin region.
  • Og sist men ikke minst så har vi fått gjennomslag i både kommunale, fylkeskommunale og statlige budsjetter. Noe som sikrer både videreføring og skalering i 2021.
  • En stor takk til alle dere som gjør dette arbeidet mulig: Innovasjon Norge, Kavlifondet, Sparebanken Vest, Grieg Foundation, DAM stiftelsen, Arbeids- og velferdsdirektoratet, Helsedirektoratet, Øygarden kommune, Bergen kommune, Vestland fylkeskommune, Norsk Luthersk Misjonssamband, Frelsesarmeen, Kolbrun retorikk, Impact Hub Bergen, og Connect Vest. 

 

Ikke rart vi jubler over året som har gått! 

 

Staben i PitStop Norge jubler for året som er gått bilde 2

Om artikkelforfatteren

Annette Lilletvedt

Annette Lilletvedt

Gründer og initiativtaker bak PitStop-konseptet. Annette har i en årrekke jobbet med forebyggende arbeid blant utsatt ungdom. Først som leder for politiet sitt forebyggende arbeid i 4 kommuner vest for Bergen og nå som leder for PitStop Norge.

Andre lignende saker

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Noen går med sixpence, andre med caps. Kystmuseet i Øygarden er blitt en arena for eldre med demens og ungdom med utfordringer. Fellesskapet rommer læring, livserfaring – og kan minske følelsen av utenforskap.

les mer