SPENNENDE GJENNOMBRUDD FOR SOSIALE ENTREPRENØRER

av aug 25, 2021Fra media

Lenge har sosiale entreprenører på arbeidsinkluderingsfeltet, kjempet for å finne en farbar vei inn til langsiktige samarbeidsavtaler med NAV.

Men manglende økosystem, rigid regelverk og manglende kompetanse for å kunne dra nytte av innovasjonskraften fra sosiale entreprenører, har gjort det nærmest umulig for små og nye aktører og vinne frem i anbudsprosesser.

Nå åpner NAV døren for å slippe til nye aktører på et av sine tiltak for å hjelpe flere unge i utenforskap i arbeid.  Vi vil gi både Regjeringen og NAV ledelsen en stor honnør for denne spenstige satsningen som ble lansert denne uken inn mot sosiale entreprenører.

Vi gleder oss til å hive oss med i konkurransen. Måtte den beste entreprenøren vinne 😊

Les saken her.

Foto: FotoDuets/iStock (Fra velferd.no)

Om artikkelforfatteren

Annette Lilletvedt

Annette Lilletvedt

Gründer og initiativtaker bak PitStop-konseptet. Annette har i en årrekke jobbet med forebyggende arbeid blant utsatt ungdom. Først som leder for politiet sitt forebyggende arbeid i 4 kommuner vest for Bergen og nå som leder for PitStop Norge.

Andre lignende saker

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Noen går med sixpence, andre med caps. Kystmuseet i Øygarden er blitt en arena for eldre med demens og ungdom med utfordringer. Fellesskapet rommer læring, livserfaring – og kan minske følelsen av utenforskap.

les mer