3 millioner fra Sparebankstiftelsen DNB

av jul 1, 2021Nyheter

Staben i PitStop jubler

3 millioner fra Sparebankstiftelsen DNB til etablering av PitStop Oslo

 

Forrige uke fikk vi en fantastisk gladmelding. Sparebankstiftelsen, DNB har bevilget 3 millioner kroner til etableringen av PitStop Oslo, som skal starte opp til høsten. 5 millioner er allerede mobilisert via Helsedirektoratet for det første etablereråret.

Sparebankstiftelsen DNB har tildelt støtte til det andre året av etableringen og bidrar dermed til å sikre at PitStop Oslo kan videreføres i ytterligere 2 år med finansiering fra offentlig sektor, etter at brofinansieringen går ut.

PitStop skal samarbeide med en bydel i Oslo og får ressurser fra blant annet Blåkors når arenaen i Oslo skal etableres. 6 fagpersoner skal ansettes og inntil 20 frivillige skal utrustes for å kunne bidra med innovative inkluderingsløsninger for 100 nye unge rammet av utenforskap.

Vi gleder oss til spennende samarbeid med ressurser fra Sparebankstiftelsen DNB, Oslo kommune og Blåkors.

Sammen skal vi ruste unge for livet!

Om artikkelforfatteren

Annette Lilletvedt

Annette Lilletvedt

Gründer og initiativtaker bak PitStop-konseptet. Annette har i en årrekke jobbet med forebyggende arbeid blant utsatt ungdom. Først som leder for politiet sitt forebyggende arbeid i 4 kommuner vest for Bergen og nå som leder for PitStop Norge.

Andre lignende saker

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Noen går med sixpence, andre med caps. Kystmuseet i Øygarden er blitt en arena for eldre med demens og ungdom med utfordringer. Fellesskapet rommer læring, livserfaring – og kan minske følelsen av utenforskap.

les mer