Nominert til Årets Sosiale Entreprenør 2019

av sep 19, 2019Nyheter

En av disse tre blir Årets Sosiale Entreprenør 2019

PitstopiMal og Moving Mamas er sosiale entreprenører med ulike historier, ulike produkter og ulike løsninger. Fellesnevneren er at de har utviklet en ny og god løsning på en sosial utfordring i Norge, og de er finalistene til Årets Sosiale Entreprenør 2019!

– Årets tre finalister representerer på mange måter bredden innen sosialt entreprenørskap i Norge. De forebygger utenforskap blant viktige målgrupper som barn, unge og innvandrerkvinner, og har innovative løsninger både på individ- og systemnivå, forteller Johan H. Andresen, eier og styreleder i Ferd.

Les hele saken her.

Om artikkelforfatteren

Annette Lilletvedt

Annette Lilletvedt

Gründer og initiativtaker bak PitStop-konseptet. Annette har i en årrekke jobbet med forebyggende arbeid blant utsatt ungdom. Først som leder for politiet sitt forebyggende arbeid i 4 kommuner vest for Bergen og nå som leder for PitStop Norge.

Andre lignende saker

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Aktivt fellesskap uten aldersgrense

Noen går med sixpence, andre med caps. Kystmuseet i Øygarden er blitt en arena for eldre med demens og ungdom med utfordringer. Fellesskapet rommer læring, livserfaring – og kan minske følelsen av utenforskap.

les mer