Sammen ruster vi unge for livet

Kontakt

En innovativ løsning for ungt utenforskap i Norge.

SKOLEMESTRING

LIVSMESTRING

JOBBMESTRING

Hva tilbyr vi deg?

Ungdom

Er du ungdom eller pårørende for en ungdom? En som er på leit etter mestringsstrategier, mestringshjelpere eller mestringsarener som kan gjøre din hverdag bedre? Da anbefaler vi deg å ta en titt på Våre Tjenester

Offentlig sektor

Representerer du offentlig sektor? Har du ansvar for å finne gode løsninger for utsatte ungdommer som strever med å mestre livet, skole eller arbeid? Ta en titt på Våre Tjenester.

Privat sektor

Representerer du en bedrift som ønsker å ta samfunnsansvar ved å gi muligheter til unge som står utenfor arbeidslivet, eller støtte PitStop sitt viktige arbeid for å hjelpe unge? Ta kontakt med oss!

Frivillig sektor

Har du lyst til å gjøre en forskjell og har ekstra tid? Hva med å bidra som frivillig hos oss? Vi tilbyr tilpasset opplæring, et godt fellesskap og en svært meningsfull aktivitet.

PitStop Bergen logo hvit

PitStop er en non-profit sosial entreprenør som de siste 5 årene har utviklet en rekke innovative løsninger for å styrke bekjempelsen av ungt utenforskap i Norge.

Nyheter og mediaomtale

Får ungdom tilbake på skolebenken

PitStop har utviklet en modell og et program for å inkludere unge med psykiske helseutfordringer i skole og arbeid. Senteret ble startet av et knippe sosiale entreprenører med sosialfaglig bakgrunn og drives sammen med frivillige. Gjennom programmet skal ungdommene få...

les mer

Noen inntrykk

Se flere bilder av folkene og aktivitetene som kjennetegner PitStop Norge sine avdelinger.

Se hva fire av våre deltakere sier om hva PitStop har betydd for dem.

Kan vi hjelpe deg med noe?

INFORMASJON

kontakt oss

Telefon