Vi ruster unge for livet

Kontakt

En innovativ løsning for ungt utenforskap i Norge.

SKOLEMESTRING

JOBBMESTRING

LIVSMESTRING

Hva tilbyr vi deg?

Ungdom

Er du ungdom eller pårørende for en ungdom? En som er på leit etter mestringsstrategier, mestringshjelpere eller mestringsarener som kan gjøre din hverdag bedre? Da anbefaler vi deg å ta en titt på Våre Tjenester

Offentlig sektor

Representerer du offentlig sektor? Har du ansvar for å finne gode løsninger for utsatte ungdommer som strever med å mestre livet, skole eller arbeid? Ta en titt på Våre Tjenester.

Privat sektor

Representerer du en bedrift som ønsker å ta samfunnsansvar ved å gi muligheter til unge som står utenfor arbeidslivet, eller støtte PitStop sitt viktige arbeid for å hjelpe unge? Ta kontakt med oss!

Frivillig sektor

Har du lyst til å gjøre en forskjell og har ekstra tid? Hva med å bidra som frivillig hos oss? Vi tilbyr tilpasset opplæring, et godt fellesskap og en svært meningsfull aktivitet.

PitStop Bergen logo hvit

PitStop er en non-profit sosial entreprenør som de siste 5 årene har utviklet en rekke innovative løsninger for å styrke bekjempelsen av ungt utenforskap i Norge

PitStop Bergen er et samarbeid mellom PitStop Norge og Frelsesarmeen i  Bergen. Vi jobber med forebygging og inkludering av unge i utenforskap i Bergen kommune.

Nyheter og mediaomtale

BA: Endelig forvandling

Christina forteller hvordan hun på Pitstop fikk mulighet til å oppleve fellesskap og sosial tilhørighet etter mange år i utenforskap. Les hele saken i BA. (Krever abonnement)

les mer

Noen inntrykk

Se flere bilder av folkene og aktivitetene som kjennetegner PitStop Bergen

Se hva fire av våre deltakere sier om hva PitStop har betydd for dem.

Kan vi hjelpe deg med noe?

INFORMASJON

kontakt oss

Epost

sara.ronningstad@pitstop.no

Adresse

Løvstakkveien 32, 5055 BERGEN

Telefon