Hils på våre nye ansatte

av jul 1, 2021Nyheter

Staben i PitStop jubler

Mye god kompetanse er på vei inn i PitStop

Til høsten begynner det 9 nye ansatte i organisasjonen vår. 3 nye ansatte i PitStop Norge, 4 nye ansatte i PitStop Sotra og 2 nye ansatte ved PitStop Bergen

Vi er utrolig stolte over å kunne presentere denne dyktige og kompetente gjengen som fra nå av skal være med å drive arbeidet videre sammen med det eksisterende teamet av medarbeidere. Her er litt kort info om de 9 nye ansatte som begynner hos oss fra høsten av:

PitStop Norge

PitStop Norge
Tonje - PitStop Portrett Juni 2021

Tonje Nilsen:
Ny administrasjonsansvarlig i 100 % stilling. Tonje er utdannet innenfor økonomi og administrasjon (Bachelor) og har mange års arbeidserfaring innenfor sitt fagfelt, bla fra tidligere jobber i Hordaland Fylkeskommune, Forsvaret og Havforskningsinstituttet.

Katrine - PitStop Portrett Juni 2021

Katrine Viktoria Hole:
Fagleder ungdom i 100 % stilling. Katrine har en bachelor i idrett, samt en bachelor og en master innenfor helsefremmende arbeid og innenfor helsepsykologi. Katrine har også jobbet med å utvikle og pilotere ulike kurs- og veiledningskonsepter for lærere og elever ved ungdomsskolenivå, innenfor livsmestring og psykisk helse i samarbeid med psykologer og lærere.

Bjarte - PitStop Portrett Juni 2021-2

Bjarte Aarland:
Fagleder eldre i 100 % stilling. Bjarte er utdannet sykepleier og har over 10 års ledererfaring innen eldreomsorg. Bjarte vil få ansvar for utvikling og kvalitetssikring av våre generasjons-prosjekter der sårbare unge skal få arbeidstrening ved å aktivere sårbare eldre

PitStop Sotra

Teambilde Sotra Juni 2021
Tina Juni 2021

Tina Elisabeth Eielsen Dale:
Ny daglig leder i 100 % stilling. Tina har en bachelor innenfor HR og personalledelse og har mange års ledererfaring innenfor handelsbransjen.

Isabel - PitStop Portrett Juni 2021-7

Isabel Renate Finnsås:
Jobbkoordinator i 100 % stilling. Isabelle er utdannet barnevernspedagog og har jobbet flere år innenfor kommunalt barnevern. Isabelle har også jobbet med utsatt ungdom via barnevernsinstitusjon.

Solveig - PitStop Portrett Juni 2021-6

Solveig Lund:
Jobbkoordinator i 100 % stilling. Solveig har både en bachelor og en master innenfor helsefremmende arbeid og innen helsepsykologi. Som jobbkoordinator skal både Solveig og Isabelle jobbe med våre generasjonsprosjekter der sårbare unge skal få arbeidstrening ved å aktivere sårbare eldre.

Linn Therese Juni 2021

Linn Therese Heldal:
Frivillighetskoordinator i 70 % stilling. Linn Therese er utdannet barnevernspedagog. Hun har også en bachelor innen samfunn og utviklingsstudier. Linn Therese har jobbet mange år med utsatt ungdom via en barnevernsinstitusjon. Hun har også jobbet som frivillighetskoordinator og ledet i en periode det frivillige arbeidet i et av «Dråpen i havets» prosjekter i Hellas.

PitStop Bergen

Team Bergen Juni 2021
Helene - PitStop Portrett Juni 2021-3

Helene Thuen:
Samtaleleder i 100% stilling. Helene er utdannet familieterapeut og har i tillegg videreutdanning i spesialpedagogikk med fokus på atferd. Hun har tidligere jobbet som miljøarbeider på ungdomsskole og som familieveileder på Barne- og Familiehjelpen.

Yvonne Juni 2021

Yvonne Nagelsen-Balland:
Jobbkoordinator i 100% stilling. Yvonne har en bachelor i anvendt psykologi. I tillegg har hun fagbrev og mange års erfaring som kokk, og vil bruke denne kompetansen inn i vårt generasjonsprosjekt der sårbare unge skal lage mat til og aktivere sårbare eldre.

Vi ønsker alle våre nye ansatte varmt velkommen 😊

Om artikkelforfatteren

Annette Lilletvedt

Annette Lilletvedt

Gründer og initiativtaker bak PitStop-konseptet. Annette har i en årrekke jobbet med forebyggende arbeid blant utsatt ungdom. Først som leder for politiet sitt forebyggende arbeid i 4 kommuner vest for Bergen og nå som leder for PitStop Norge.

Andre lignende saker